Rólam

Nos igen, ez az az oldal, ahol színt kell vallani, elmondani magamról mindent, ami fontos. Írhatnám, mint sok esküvői fotós kollégám, hogy szerencsés ember vagyok, a fotózás számomra munka, szenvedély és hobbi is egyben. Itt is hagyom, mert valóban így van, imádom a munkámat! 2003 óta számtalan pár tisztelt meg azzal, hogy végigkísérhettem közös életük talán legfontosabb napját, de mégis minden alkalom egyedi és megismételhetetlen. Külön öröm az, ha a munka végeztével nem ér véget a kapcsolatunk, hanem barátként üdvözölhetjük később egymást.

Nem tisztem a munkám stílusának meghatározása, de a szívemhez legközelebb a fotozsurnaliszta és az illusztratív megközelítésű fotográfia áll. Úgy vélem, ez a munkamódszer a legjobb út a természetes, a pár egyéniségét tükröző képekhez. A nagy napot rendszerint már a készülődéstől végigkövetem, részévé válva az eseményeknek, és igyekszem minél több pillanatot megragadni úgy, hogy közben jelenlétem szinte fel se tűnjön.

Az esküvőfotózás mellett kiadványtervezéssel és fotóoktatással foglalkozom. Tagja vagyok a Magyar Fotóművészek Szövetségének, a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának, továbbá elnökségi tagként tevékenykedem Mecseki Fotóklubban.

Kapcsolat

Árajánlatot itt tudsz kérni, más ügyben ide kattintva tudsz elérni.